王欣——轻负担,高效率,教给学生有用的知识

作者: 来源: 日期:2019-10-08

姓  名:王欣
职务职称:助教
教育背景:洛阳解放军外国语学院,本科;
     昆士兰科技大学,硕士研究生
教授课程:英美概况,英语阅读(一), 听力,会展英语
研究方向:英语、会展营销与管理
所属系部:外语财经系

自我推介:
  经过几年的教学经历,逐渐形成了自己特色的英语课堂, “轻松、快乐、和谐、高效”的特色课堂。
  第一, 英语课堂教学不仅关注学生的学习结果,更关注学生的学习过程。
  第二, 在自己的课堂上,精心设计教学环节,通过互动,让学生在轻松快乐的活动中进行学习,形成和谐高效的课堂。
  第三,精心设计练习题,让学生和谐高效的学习。
  After several years of teaching experiences, and I have gradually formed my own English classroom feature, “relaxed, happy, harmonious, efficient" classroom characteristics.
  First, English classroom teaching is not only pay attention to students' learning results, but also pay more attention to the students' learning process.
  Secondly, in classroom, I carefully design teaching steps. Through the interactive teaching methods, students will learn English in relaxed and happy class activities, and a harmonious and efficient classroom will be created.
  Thirdly, I carefully design exercises, so that students will enjoy a harmonious and efficient learning.
所获奖项:
  “我最喜爱的老师”
  “优秀教学二等奖”
  “优质课程奖”